Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Меркель веде подвійну гру, як США

Колумніст американського видання The Philadelphia Trumpet Річард Палмер висловив підозри про те, що Ангела Меркель веде подвійну гру: підтримуючи для виду антиросійську позицію, вона одночасно укладає таємні угоди з Путіним.

У статті «Німеччина і Росія повертаються до звичайного бізнесу» Палмер розповідає, що сьогодні вже неможливо не помітити кроки по зближенню Москви і Берліна.

«Головною ознакою цього є газопровід Nord Stream між Росією і Німеччиною», – пише журнал. Такий проект дозволяє Росії за бажанням перекривати поставки газу будь-якій країні Центральної чи Східної Європи, не зачіпаючи масштабні контракти з західноєвропейськими клієнтами.

Ще одним показником зближення Росії та Німеччини стала активна участь німецького бізнесу в Петербурзькому економічному форумі, до бойкоту якого керівництво Німеччини закликало роком раніше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, Палмер підкреслює, що ставлення Росії до грецького питання також демонструє відсутність бажання у сторін конфліктувати. Москва самоусунулася вустами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова підкресливши «Це питання відносин Греції з кредиторами, а не наше», таким чином передала м’яч на бік Німеччини.

Для того, щоб не втратити довіру своїх союзників, Меркель продовжує робити вигляд, що знаходиться в конфронтації з Путіним, однак на ділі провертає за їх спинами взаємовигідні угоди з Росією, пише видання.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності