Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Мертві бджоли ще й як гудуть, – доведено на Закарпатті Укрпоштою (відео)

За даними Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта», у 118 ящиках із 300, які прибули до Іршавського відділення Укрпошти,  бджоли ожили, хоча перед цим повідомлялося про їхню загибель…

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Зазначається, що комахи, які ще вчора здавалися мертвими, імовірно, перебували в стадії пригнічення або спокою. Зараз комахи відновлюють активність.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відповідне відео зі складу, де тимчасово зберігаються коробки із бджолами, оприлюднене на сайті компанії.

Нагадаємо, 12 травня «Укрпошта» транспортувала 400 спеціальних пакетів з бджолами з Іршави та Виноградова на вантажівці Hyundai. Вважали, що через відсутність доступу повітря 8 млн комах загинули протягом декількох годин.

Бджолярі написали заяву до поліції і збираються подавати суд на оператора поштового зв’язку через недбалість, унаслідок якої бджолярі зазнали 500 тисяч гривень збитків. Про це написав журналіст Віталій Глагола у Telegram.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності