Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МЕРТВІ ПОТРЕБУЮТЬ СВІТЛА БІЛЬШЕ ЖИВИХ

В минулому номері «ЗЛ» повідомляла, що з 1 вересня Україна розпочала експорт власної електроенергії до сусідньої Польщі, а також цього ж дня в Україні на 25% зросли комунальні платежі за електроенергію.

І ось тепер з’ясовується, що останні рішення, щодо розподілу, міською радою, бюджетних коштів Івано-Франківська, можуть ввести в стан легкого шоку чи не кожного мешканця обласного центру Прикарпаття, проте одне із них заслуговує особливої уваги.

В той час, коли місто потерпає від десятків невирішених проблем, таких як: фекалії, що зливаються в Бистрицю Солотвинську; ганебні дороги та ще чимало інших, «свободівці», які складають основу міської ради, вирішили виділити 250 000 гривень на … освітлення цвинтаря, при тому що чимало вулиць в місті потребує того ж таки освітлення.

Важко здогадатись, якою логікою керувались представники сумнозвісного ВО, та все ж, виділити у такий скрутний час таку суму коштів, адекватним рішенням назвати важко (хоч для всіх і зрозуміло під чиїм патронатом знаходиться КП «Міська ритуальна служба», якій, до слова, з початку року вже виділено майже чотири мільйони гривень (на утримання і благоустрій кладовищ та Меморільного скверу).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому, навіть враховуючи такі інвестиції, порядок на кладовищах важко назвати «задовільним», що наводить на цілком логічні висновки…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності