Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Meta, Google, Snap і TikTok розпалюють загальнонаціональну кризу психічного здоров’я молоді», – мерія Нью-Йорку

Місто Нью-Йорк подало до суду на компанії Meta, Google, Snap і TikTok за «розпалювання загальнонаціональної кризи психічного здоров’я молоді». Про це йдеться на сайті міста.

Звинувачення компаній включають порушення громадського порядку і грубу недбалість. Місто стверджує, що є зв’язок між зростанням використання соціальних мереж і погіршенням психічного здоров’я молоді.

Google і Meta заявили, що вони завжди працювали з експертами з безпеки молоді і надавали інструменти батьківського контролю. TikTok також розповів про свої специфічні інструменти для контролю, орієнтовані на молодь.

Позов був поданий після слухань у Сенаті щодо безпеки дітей, на яких були присутні керівники компаній. У позові місто вимагає, щоб компанії оплатили послуги з охорони психічного здоров’я молоді та змусити політиків ухвалити закони, що захищають психічне здоров’я молоді на соціальних платформах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що Європейський парламент готується використовувати TikTok під час майбутньої виборчої кампанії, незважаючи на те, що інституції ЄС заборонили його використання на корпоративних пристроях минулого року через проблеми з кібербезпекою,

Також нагадаємо, що одна з найбільших музичних компаній у світі Universal Music Group не досягла домовленості з TikTok щодо питань, які стосуються компенсації виконавцям і штучного інтелекту в соцмережі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності