Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Метадон, знайдений у крові Полякова – наркотик для наркозамісної терапії наркозалежних

В організмі померлого в п’ятницю, 8 жовтня, нардепа Антона Полякова крім алкоголю виявили метадон, що, можливо, стало причиною смерті. Правоохоронці розглядають дві версії потрапляння метадону (важкий, через швидке звикання, синтетичний наркотик, що використовується для т.зв. для замісної підтримувальної терапії наркозалежних під патронажем фондів мультимільярдера Д. Сороса, – Вікі) в організм Полякова – самостійне вживання або отруєння, повідомив директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

“Ще не дійшли до жодних висновків, розслідування триває, підозри ще нікому не пред’явлені. З нових даних єдине, що можна сказати, – що судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого, крім невеликої дози алкоголю, є така речовина, як метадон. Але який саме метадон, коли він потрапив в організм щодо часу смерті і як це могло безпосередньо вплинути на смерть потерпілого, – ще буде встановлюватися після глибоких досліджень“, – повідомив Шевченко в ефірі телеканалу “Україна 24” у неділю.

Він зазначив, що розглядається дві версії події.

“Версії дві – або був злочинний характер смерті, або ні. Або він сам вжив препарат, який можливо став причиною смерті, або його отруїли. Іншого не може бути“, – підсумував Шевченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося, вранці в п’ятницю, 8 жовтня, в поліцію столиці надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата Полякова. Попередньо було встановлено, що йому стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі “швидкої”, але констатували смерть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою “природна смерть”. Причиною смерті Полякова, за попередньою інформацією правоохоронців, є гостра коронарна недостатність.

Причинами смерті Полякова могло стати хронічне захворювання, яке могло привести до смерті, або ж отруєння невідомою речовиною, самостійно або невідомою особою, заявив на брифінгу в п’ятницю начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Пізніше нардеп Галина Янченко (фракція “Слуга народу”) повідомила, що у померлого Полякова в крові токсикологи знайшли алкоголь і метадон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Похорон народного депутата Антона Полякова (депутатська група “За майбутнє”), тіло якого було виявлено в автомобілі таксі в п’ятницю, пройдуть у понеділок, 11 жовтня, в Чернігові.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності