Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Мядяри на чолі із Орбаном та Сійярто “дістали по зубам” в українському Мукачеві

У замку “Паланок” у місті Мукачево замість угорського символа – містичного птаха турул – встановили Тризуб, що є малим державним Гербом України.

Про це повідомив мукачівський міський голова Андрій Балога:

“Сьогодні на знаковому для нашої громади та всього Закарпаття місці, на території замку “Паланок”, на честь наших героїв захисників та захисниць, встановили наш національний символ, малий Державний Герб України – Тризуб”.

Балога зазначив, що зараз твориться історія нової України, а друзі й вороги нашої держави мають знати, що “Україна єдина, як ніколи, а українці від Сходу до Заходу стають лише сильнішими та будуть боротись за Україну до кінця, до перемоги“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

13 жовтня Мукачівська міська рада доручила місцевому історичному музею провести демонтаж із бастіону “Паланку” орла-турула і замінити його на тризуб.

Через це міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто викликав тимчасового повіреного у справах України. За словами угорського міністра, “справедливий підхід” глави Закарпатської обласної державної адміністрації Віктора Микити “повністю контрастує з тим, що зараз зроблено на рівні провокації”.

Нагадаємо, що в Одесі досі залишається стояти інший пам’ятник-символ кацапшини коронованій курві Катерині-ІІ, який з “піною на губах” захищає одеський мер “колишній” регіонал Труханов, замість того, щоб бути люстрованим “по законам військового часу”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності