Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«МІКРОЮВЕЛІР» УЖЕ В ФРАНКІВСЬКУ

З 17 травня по 20 червня в приміщенні Ратуші що на площі ринок вперше в Івано Франківську можна побачити унікальну виставку мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна, яка по праву вважається восьмим чудом світу.

vk2На виставці представлені унікальні шедеври мікромініатюри, серед яких – ​знаменитий караван верблюдів у вушку голки, підкута блоха, букет троянд, стеблом яких служить людська волосина, скульптури на макових зернах, портрети на рисі і безліч інших мікромініатюрних творінь, приголомшуючих людську уяву.

На виставці мікромініатюр незримо панує атмосфера загадковості та подиву.

Прийшовши на виставку і заглянувши в мікроскоп, потрапляєш в приголомшливий світ дивовижних чудес, де на волосині, яка вставлена у вушко швейної голки, балансує група слонів-еквілібристів, на рисовому зернятку виконує танець 8 дівчат, на кінчику волосини застигла чарівна Мерилін Монро, а на зрізі макового зерна Чарлі Чаплін міряється силою з величезним культуристом, розглянути якого можна тільки при 300-кратному збільшенні.

За 15 років виставкової діяльності унікальна виставка об’їздила Україну, країни Прибалтики, побувала у Чехословаччині, Єгипті, в Америці, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності