Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

МІЛІЦІЯ ЗВЕРНУЛАСЯ ДО ПАРТІЙ…

Керівництво прикарпатської міліції закликало усі політичні партії, громадської організації та рухи утриматись від проведення масових політичних акцій та обмежити використання політичної символіки під час травневих свят.

Зокрема, відповідний заклик заступник начальника УМВС в Івано-Франківській області Василь Віконський розмістив на своїй сторінці в такій улюбленій міністром Аваковим соціальній мережі Фейсбук.

«Звертаюсь до представників всіх політичних партій, громадських об’єднань та рухів на необхідності утримання від проведення у ці дні масових, в першу чергу політичних акцій, обмежитись у використанні будь-якої політичної символіки під час заходів до травневих свят, щоб попередити прояви будь-яких конфліктів», – зазначив пан Віконський.

Також Віконський повідомив, що правопорядок та громадську безпеку на Прикарпатті під час травневих свят забезпечуватимуть 1 200 міліціонерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності