Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Мінагрополітики України має тимчасового очільника, – Лещенко подав у відставку (оновлено)

Міністр агрополітики та продовольства Роман Лещенко написав заяву про складання повноважень.

Він написав заяву про складання повноважень за власним бажанням. Завтра очікується голосування у парламенті.

Про причини такого рішення міністр не повідомив.

Також повідомляється, що його обов’язки виконуватиме перший заступник Тарас Висоцький.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом, не минуло і дня, як Миколу Сольського призначено новим міністром аграрної політики.

А колишній міністр аграрної політики і продовольства Роман Лещенко пояснив, чому пішов у відставку. Він зазначив, що йому складно працювати нині через важку спадкову хворобу.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

– Я зробив усе, щоб по максимуму налагодити роботу. Але зараз я веду війну не тільки з нашим спільним ворогом, але й з важкою спадковою хворобою. Вона не має прописки, через неї стан мого здоров’я постійно погіршується. Тому я змушений залишити посаду міністра агрополітики – з важким серцем, але зі щирою вірою у відновлене Міністерство аграрної політики та продовольства України, – повідомив Лещенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також він зазначив, що залишається в Україні. Ба більше, додав, що спільно з іншими українцями буде відбудовувати країну після перемоги.

– Випереджаючи всі запитання: я залишаюся в Україні та з Україною. А потім буду спільно з усіма відбудовувати нашу країну після перемоги, – підкреслив ексміністр.

Верховна Рада України на засіданні 24 березня звільнила Романа Лещенка з посади міністра аграрної політики та продовольства України та призначила на цю посаду Миколу Сольського. Лещенко очолював відомство з грудня 2020 року.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності