Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мінфін пропонує зробити магістратуру платною

Міністерство фінансів запропонувало Міністерству освіти і науки зробити магістратуру в усіх вузах виключно платною.

Про це, з посиланням на рекомендації Мінфіну Міністерству освіти і науки щодо розподілу витрат і надання кредитів із загального фонду проекту державного бюджету на 2017 рік.

«З метою переходу на систему отримання студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» виключно на контрактній формі навчання (за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб), при розрахунку граничних обсягів видатків на освіту на 2017 рік зменшено видатки загального фонду Міністерства культури в обсязі 1 785,5 тис. гривень, Міністерства освіти і науки — 159 687,6 тис. гривень, Міністерства фінансів — 1 699,5 тис. гривень», — йдеться в рекомендаціях.

Рекомендації Міністерства фінансів також передбачають скорочення витрат на стипендії та збільшення навантаження на викладачів з 12 до 14 студентів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності