Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Мінфін США про економічні санкції проти рф не чув…

Мінфін США дозволив проводити операції з російськими банками, включно з «ВТБ», «Центробанком», «Ощадбанком» і «Альфа-банком», для розрахунків у сфері енергетики. Тимчасовий дозвіл буде діяти до 1 листопада 2024 року.

Про це пише «Радіо Свобода» з посиланням на ліцензію Мінфіну США.

Серед банків, які отримали тимчасову ліцензію, названо також банки «Открытие», «Совкомбанк», «Росбанк», «ВЕБ.рф», банк «Зеніт» і банк «Санкт-Петербург».

У постанові міністерства зазначили, що пов’язаними з енергетикою вважатимуться трансакції, що стосуються видобутку, виробництва, переробки, скраплення, транспортування або купівлі нафти та низки інших енергоресурсів, включно із СПГ, деревиною, вугіллям і ураном.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, тимчасова ліцензія дозволяє трансакції з російськими банками, пов’язані з виробництвом, постачанням або обміном енергією будь-якими способами.

Нещодавно китайські банки почали блокувати оплату від російських компаній за компоненти і набори для складання електроніки, зокрема серверів, систем зберігання даних (СЗД), ноутбуків та іншої апаратури.

А арбітражний суд Санкт-Петербурга та Ленінградської області заблокував усі рахунки JPMorgan в рф. Це зроблено у відповідь на арешт коштів російського держбанку ВТБ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності