Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Міністерство юстиції України буде попереджати бізнесменів про рейдерські атаки SMS-ками та електронною поштою

Українські власники бізнесу будуть отримувати SMS-повідомлення та повідомлення на електронну пошту при спробі рейдерів захопити їх майно шляхом внесення змін до державного реєстру. Про це повідомив в черговому інтерв’ю заступника міністра юстиції України Павло Мороз.

«Механізм попередження власника бізнесу буде прописаний в підзаконному акті. Я вважаю, що це буде два способи: смс повідомлення та електронна пошта. Може бути і офіційна пошта, але це дуже довго», — сказав він.
Також, за словами Мороза, українські підприємці зможуть подати в електронному вигляді заявку на заборону дії реєстраційного про зміну власника.

Раніше повідомлялося, що Міністерство юстиції має намір посилити кримінальну відповідальність реєстраторів та нотаріусів за незаконну зміну даних реєстру власників юридичних осіб, що сприятиме зниженню кількості рейдерських атак в Україні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності