Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Міністр розповів, що буде з субсидіями українців

Підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень не вплине на вже призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг і їх не будуть переглядати до 30 квітня 2017 року.

Про це перед початком засідання уряду заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

«До закінчення опалювального сезону, до 30 квітня субсидії не переглядатимуться, ті, що вже призначені», — цитує слова міністра Укрінформ.Крім того, урядовець зауважив, що субсидії переглядатимуться під час перепризначення, проте пообіцяв, що сім‘ї у зв’язку з підвищенням мінімальних заробітних плат не будуть віддавати за комуналку всі свої кошти, оскільки, за його словами, субсидії знову ж таки розраховуватимуться за формулою.

«Якщо сім’ї добавлять, скажімо, 500-600 гривень, то вона витратить з цієї суми за житлово-комунальні послуги десь 100-120, до 150 гривень, а не всі 500-600 гривень, вираховуватиметься по формулі», — додав міністр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр також зазначив, що на сьогодні вже призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг 6 млн 700 тисячам домогосподарств і ще 400 тисяч подали документи і очікують на ухвалення рішення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності