Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Міністру Насалику Калуська ТЕЦ може коштувати кар’єри в Уряді

Представник президента України в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що уряд ухвалив рішення передати Калуську теплоелектроцентраль (ТЕЦ) з державної власності до комунальної власності міста Калуш. 

Про це він написав вчора, 29 травня, на своїй сторінці у Facebook.5c752dd99b578

За словами Геруса, рішення було ухвалено таємно, без включення до порядку денного.

Вже після того, як прем`єр-міністр оголосив про свою відставку, на минулому непрозорому засіданні уряду було прийнято рішення вивести із державної власності Калуську ТЕЦ (а також було прийнято рішення про спеціальну державну допомогу цій ТЕЦ). Передається ТЕЦ у комунальну власність міста Калуша, там теперішній міністр Насалик раніше був мером міста“, – йдеться в дописі.

Представник Зеленського в Кабміні припустив, що надалі цю ТЕЦ можуть передати у приватну власність “безкоштовно”, можливо на правах концесії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Економічна доцільність такої безкоштовної передачі є дуже сумнівною. І цілком імовірно, що наступним кроком буде передача цього об’єкту у приватні руки за безкоштовно (псевдо-концесія або інша схема)“, – додав він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності