Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

МІНОБОРОНИ пояснило ПРАВО НА ВРУЧЕННЯ ПОВІСТКИ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ

Видавати повістки військовозобов’язаним можуть й роботодавці. Відповідні правила зазначені у постанові Кабінету міністрів.

Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Згідно з положенням щодо порядку організації та введення військового обліку, повістки військовозобов’язаним можуть видавати:

представники виконавчих органів, сільських, селищних, міських рад;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

роботодавці;

керівники підприємств, установ й організацій

Раніше Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності розглянув законопроєкт щодо посилення відповідальності за військові правопорушення. Депутати включили до покарань кримінальну відповідальність та озвучили розміри штрафів для громадян і посадових та юридичних осіб.

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про внесення змін в Кримінальний кодекс та кодекс про адміністративні правопорушення щодо порушення мобілізації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні президент Володимир Зеленський підписав закон про посилення штрафів за ухилення від військового обліку та інші порушення правил мобілізації.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності