Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Міноборони злякалось «Яворівського Майдану»

Служба логістики доставила 1100 комплектів військової форми для мобілізованих, що проходять підготовку на Яворівському полігоні у Львівській області, повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони у Львові.
Військовослужбовці отримали форму в середу. Крім того, для них відвантажені 800 пар взуття, яке в четвер буде доставлене на полігон разом з головними уборами.

Як зазначено в повідомленні, під час видачі обмундирування виникли непередбачені проблеми, пов’язані з тим, що військовозобов’язані некоректно вказали свої розміри, оскільки цивільні розміри, до яких вони звикли, відрізняються від військових стандартів.

Крім того, великі і маленькі розміри форми випускають в обмежених кількостях, у зв’язку з чим виникла необхідність замінити 200 комплектів форми. Як зазначено в повідомленні, в середу необхідну кількість військової форми відкорегованих розмірів відвантажать з Києва та доставлять до Львова.

Нагадаємо, що 18 травня на Яворівському полігоні збунтувались мобілізовані через те, що їм майже місяць не видавали форму і взуття, а також через гидотне харчування. Поки що невідомо, чи покращилась їжа в солдатських їдальнях, але жирні злодійкуваті генерали від солдатського бунту забігали, як таргани при раптово включеному вночі світлі. Все це ще раз доводить, що злочинний уряд більше всього боїться народного повстання і при справжньому тиску суспільства можновладці миттєво починають робити те, що й так зобов’язані. Детальніше читайте про це у минулому номері «ЗЛ».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності