Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Міноборони звинуватило нардепа Березу… у брехні

Міноборони України спростовує заяви народного депутата України Борислава Берези (позафракційний) про те, що керівництво відомства та Генштабу Збройних Сил України нібито не бажають співпрацювати з НАТО.

При цьому нардеп посилався на неназваних «офіційних представників Альянсу» і «офіційних представників України в НАТО». Так, Береза розповів про випадок, коли представники Міноборони нібито відмовилися зустрітися в Києві з делегацією Альянсу.

«У зв’язку з викладеними звинуваченнями Міністерство оборони України офіційно заявляє, що інформація, поширена народним депутатом Б. Березою, не відповідає дійсності і заснована на вигаданих фактах», – сказано в повідомленні прес-служби відомства.

«Для Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України співпраця з НАТО, введення високих стандартів НАТО є одним з пріоритетів діяльності. Спираючись не так на домисли, а на конкретні факти, інформуємо, що тільки за останній рік вищим керівництвом Міністерства оборони з представниками Альянсу проведено 12 робочих зустрічей. На жаль, доводиться констатувати, що для окремих представників вищого законодавчого органу країни стало можливим оприлюднення недостовірної інформації, яка не має нічого спільного з реальністю з метою дискредитації вітчизняного оборонного відомства та самопіару», – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності