Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мірошниченко: «Свобода» не їздить на Донбас, бо там війна

5 - Мірошниченко.Народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко заявив, що його однопартійці не їздять на Донбас, бо там йде війна, а вони не озброєні належним чином і у них немає державної охорони. Про це депутат-націоналіст повідомив у коментарі журналісту видання «Погляд».
«Зараз туди можуть їздити тільки війська, які озброєні до зубів, або мобілізовані солдати, яких туди «кидають». На Донбас сьогодні неможливо їздити з однієї простої причини – там війна! І якщо хтось туди їде, то ця людина свідомо наривається на те, щоб стати заручником або трупом».
При цьому політик повідав, що на Донбасі «свободівців» зараз беруть у полон і катують.
«Мені дзвонить щодня довірена особа Тягнибока з Єнакієвого і розповідає, як там всі втекли, а він намагається зробити хоч щось, щоб люди реалізували своє конституційне право»
Він додав, що якщо політики їздять туди, то тільки в супроводі державної охорони.
За резульата національного екзит-полу на президентських виборах, що пройшли 25 травня лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок набрав 1,3 % голосів підтримки виборців, тим самим навіть не потрапивши в топ-5 найбільш рейтингових кандидатів.
Як повідомлялося раніше, Мірошниченко був одним з учасників побиття тимчасово виконуючого обов’язки президента НТКУ Олександра Пантелеймонова. Після побиття депутати вимагали, щоб Пантелеймонов написав заяву про звільнення.
Джерело: uainside

P.S. Отож бо й не дивно, що пан Тягнибок по Галичині отримав трохи менше голосів, а ніж Рабінович по Україні, адже, звісно, коли «нетрадиційний з вилами» бігає по Луганщині і підбадьорює таким чином людей, інші…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності