Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Місіс Супрун покинула країну, – Мосійчук

Супрун сьогодні заявивши, що з посади звільнятися не буде, покинула країну. Послідовненько“, – написав вчора ввечері на своїй сторінці народний депутат і віці-радикал України Ігор Мосійчук. 

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИПерше депутатське звернення новообраному президенту Зеленському написав… Мосійчук78677742_pict_8458f40a68064dcc9ff69958a4f1e611

Воно й не дивно ДБР після розгляду мого депзвернення долучило матеріали перевірки Рахунковою палатою Міністерства охорони здоров’я до кримінального провадження по факту зловживань і розкрадань в.о. міністра Уляною Супрун та її оточенням.

Час закінчувати цей експеримент над життям та здоров’ям українців!
Пане Президент Зеленський, слово за Вами“, – пише нардеп.Безымянныйdjioguiougug

Якщо слова Мосійчука відповідають дійсності, що місіс Супрун покинула Україну, то можна припустити, що вона вирушила в гості на Каріби до своєї гамериканської землячки місіс Яресько…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності