Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Міська рада Рівного довела, що вона – “натуральна”, заборонивши марш ЛГБТ

Міська рада Рівного заборонила проведення у місті маршів ЛГБТ-спільнот та інших заходів, які влада трактує як «пропаганду девіантної статевої поведінки».

За таке рішення проголосували 36 людей. Розгляд відповідного питання ініціював депутат від «Свободи» Олег Карпяк. 697f159a01d3f9189f2d19c359c3fb87

У проєкті рішення автори посилаються на ст. 3 Сімейного кодексу України: «підстави, на яких створюється сім’я, не мають суперечити моральним засадам суспільства».

«Заборонити на території м. Рівне пропаганду різних видів девіантної статевої поведінки, у тому числі у формі так званих «маршів рівності», «прайдів», «фестивалів квір-культури» тощо, що проходять в місцях масового дозвілля сімей з дітьми», — йдеться у проєкті рішення.

Також цим рішенням забороняється проведення публічних кампаній і заходів, які «складають загрозу інституту сім’ї як складовій стратегії національної безпеки України».

Контроль за виконанням рішення доручили комісії з питань захисту суспільної моралі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності