Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Містам запропоновано приватизувати ТЕЦи

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів надішле листи усім міським радам з пропозицією вийти з ініціативою до уряду щодо отримання у власність теплоелектроцентралей (ТЕЦ), які працюють на їхній території.

«Я пропоную міським радам вийти з ініціативою на Кабінет міністрів відповідно до рішення місцевих рад щодо отримання у власність тих теплоелектроцентралей, які обслуговують ваші міста. Ми розглянемо це питання на уряді. Я думаю, що воно знайде підтримку, і ви будете власниками цього майна», – зазначив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він також доручив направити такий лист до всіх міських рад.

Зазначимо, що в кількох містах України стався зрив опалювального сезону через проблеми із розрахунками за теплоенергію. Зокрема, це сталося у містах Херсон, Шепетівка (Хмельницька область), Сміла (Черкаська область), Кам’янське (Дніпропетровська область).

Також без опалення замерзають жителі Кривого Рогу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності