Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Мітинг ОПЗЖ під посольством США у Києві проти… друга Путіна?.. (фото, відео)

У Києві співробітники поліції і Нацгвардії оточили посольство США – «ОПЗЖ» проводить акцію проти зовнішнього управління над Україною. Причому тут Сорос?

Напередодні у соцмережах на 11:00 24 листопада анонсували акцію протесту зі збором оплачуваною «масовки» у цій локації.

А вчора, 24 листопада, під посольством США в Києві стався переполох. Територію оточили співробітники поліції і Національної гвардії України.

Також на вулиці Сікорського були присутні рятувальники і карети швидкої допомоги. В цілому під будівлею знаходиться 350 осіб.

Відзначається, що поліція розташувалася по всій вулиці – кілька шеренг через 150 метрів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У той же час, неподалік біля станції метро Берестейська зібрався натовп мітингувальників. Примітно, що раніше в соцмережах на 11:00 24 листопада анонсували акцію протесту зі збором оплачуваною «масовки» у цій локації.

Пізніше український журналіст і блогер Анатолій Шарій написав в телеграм, Що переполох під посольством – це акція «ОПЗЖ» проти зовнішнього управління Україною.

– А біля посольства США вже почалася акція проти зовнішнього управління Україною. В кінці заходу учасники планують спалити опудало Сороса, – зазначив він.

 – ОПЗЖ проводить акцію під американським посольством проти зовнішнього управління над Україною. Вважають, що країною керують американці, а Зеленський – боягуз. На акції має бути 3-5 тисяч чоловік, – додав Шарій в YouTube.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Керівник молодіжного крила партії «ОПЗЖ» Артем Марчевський в Facebook заявив, що на акцію прийшли понад 3000 осіб.

– Сьогодні ми зробили неможливе – десакралізувати оплот зовнішнього управління в нашій країні – посольство США. Більше 3000 осіб підписували до нашої акції. Охороняли посольство набагато краще, ніж, наприклад, офіс президента. За нашими підрахунками – понад 1500 силовиків, – написав він.

За його словами, 500 прихильників «ОПЗЖ» не пустили на мітинг під «надуманим приводом». Крім того, Марчевський поскаржився, що у нього з рук близько 50 бійців ТОР вирвали опудало Сороса.

– Чи не пустили людей з плакатами. Намагалися вилучити маску Сороса. Добре, хоч дівчину в національному костюмі пропустили. Але нічого, ми не здалися і висловилися рішуче проти зовнішнього управління і колоніальної політики посольства США в Україні. Yankee go home (c), а ми тут якось самі розберемося. Без вашої стурбованості, рекомендацій і порад, – підсумував він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що чимало політиків у світі мультимільярдера Джорджа Сороса, угорського єврея, який у роки ІІ-Світової служив у військах СС і за що він досі буцімто нев’їзний до Угорщини, називають таємним другом Володимира Путіна, хоча публічно у них стосунки начебто не склалися. Також Сороса давно називають “злим генієм світу”…

***

23 листопада канадське видання Сonservative Beaver повідомило, що американського мільярдера Джорджа Сороса заарештували.

За інформацією ЗМІ, згідно з нещодавно оприлюдненим обвинувального висновку, пред’явленому в Західному окрузі Пенсільванії, Сорос зробив безліч серйозних злочинів, пов’язаних з виборами в США. Серед їх шахрайство з використанням електронних засобів зв’язку, крадіжка особистих даних і пошкодження комп’ютерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пізніше відразу кілька європейських видань спростували заяву канадців про арешт мільярдера.

У свою чергу, канадські автори стверджують, що суддя наклав заборону на публікації про арешт Сороса.

Однак ці закони не поширюються на канадські ЗМІ, такі як Сonservative beaver.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності