Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Мітинг рестораторів і музикантів плавно перейшов у весілля, це просто Івано-Франківськ

Вчора, 7 липня, в Івано-Франківську знову зібралися протестувати власники закладів громадського харчування та їх персонал, а також музиканти, ведучі, підприємці та всі інші, хто має відношення до весільної сфери. Вони вийшли під будівлю облдержадміністрації, під стінами якої страйк поволі перетворився у справжній весільний концерт під “диригуванням” місцевих депутатів.

ФОТО: Юрій Рильчук

Нагадаємо, оскільки зростає кількість випадків захворюваності на COVID-19 на Прикарпатті заборонили святкувати весілля, дні народження, хрестини, влаштовувати поминальні обіди в закладах громадського харчування, де буде понад 10 людей. Обмеження триватимуть до 31 липня.

Підприємці не задоволені таким рішення. 3 липня вони вперше вийшли на акцію протесту та попросили керівництво області  переглянути питання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але як показала минула субота (традиційний день для весіль), 4 липня, в Івано-Франківську дане “обмеження” не зупинило ні молодят, ні охочих заробити власників закладів громадського харчування, а ось штраф, звісно, заробити ніхто не хоче, тому доводиться ризикувати або з ким треба ділитися, чого теж робити не дуже хочеться

Мабуть, саме тому мітингарі  кажуть, що досі не розуміють, що заборонено, які є обмеження і як весільна сфера може працювати. Пояснень чекають від місцевої влади.

Все буде добре . Все в Божих руках.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Gepostet von Йосиф Аннюк am Dienstag, 7. Juli 2020

 

Вчора в Івано-Франківську повинна зібратись комісія, яка розгляне вимогу людей. Відтак десятки підприємців знову прийшли під ОДА, щоб отримати дозвіл на роботу.

ФОТО: Юрій Рильчук

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Основні питання, які підприємці просять розглянути:

  1. Дозвіл на розміщення кількості гостей на 10 метрів квадратних закладу відповідно до площі закладу;
  2. Чітке роз’яснення вимог щодо можливості проведення святкування весіль, днів народжень, корпоративів, та інших святкових подій;
  3. Роз’яснення відповідальності трьох осіб (гостей закладів) щодо наявності та носіння засобів індивідуального захисту;
  4. Послаблення карантинних умов при дотриманні власниками, директорами, адміністраторами, та іншим персоналом закладів санітарних норм, температурного режиму та ведення журналу здоров’я закладу;
  5. Проведення інформаційних заходів для підприємців та колективів щодо здійснення перевірок відповідними органами;
  6. Спростувати неправдиві пости, інформаційні статті у соціальних мережах щодо небезпеки роботи рестораторів та дотичних осіб, організацій, підприємців щодо проведення святкових заходів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності