Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Між Києвом-Львовом-Перемишлем знову курсуватиме інтерсіті

Із 10 жовтня «Укрзалізниця» відновлює міжнародне залізничне сполучення з Польщею. Першим запустять рейс із Києва до Перемишля через Львів.

Як повідомили у прес-службі «Укрзалізниці», квитки на поїзд Київ – Перемишль можна буде придбати з 1 жовтня на сайті перевізника та в касах на вокзалі.

«Продажі відкриваємо вже завтра, перші рейси ІС+ до Пшемишля з 10.10 (поспішаємо встигнути до Покрови), а як все піде добре – до кінця місяця роздивимось запуск і сполучення між столицями Київ – Варшава», – повідомив на своїй сторінці у Facebook д иректор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Петровський.

Як і раніше, на лінії курсуватиме поїзд Інтерсіті+ виробництва Hyundai Rotem. Вартість квитків наразі невідома.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що до пандемії між Польщею та Україною курсувало п’ять поїздів: два Інтерсіті+ з Києва до Перемишля, Одеса – Перемишль, Київ – Варшава та Львів – Вроцлав. Наразі ж перевізник заявив про відновлення лише одного напрямку.

Нагадаємо, що Україна припинила міжнародне залізничне сполучення з Польщею 14 березня 2020 року, коли в світі почалася пандемія коронавірусу.

9 вересня Польща відкрила кордони вакцинованим українським туристам, тож їхати туди українці можуть із паспортом вакцинації, доступним у додатку «Дія». Невакциновані можуть їхати до Польщі з негативним ПЛР-тестом та пройти там 10-денний карантин.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності