Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Мобільні оператори в Україні запроваджують зміни ц своїй роботі

Українські оператори зв’язку вносять зімни в свою роботу в умовах воєнного стану в країні. Пояснюємо, що зміниться для абонентів.

«Київстар»

«Київстар» повідомив на своєму сайті, що домашній інтернет працюватиме навіть у тих абонентів, які не поповнили свій рахунок. Як і раніше, таким людям надходитимуть SMS-повідомлення про необхідність поповнити рахунок, але не варто звертати на них увагу. Проте інтернет може працювати на зниженій швидкості через екстрену ситуацію. Крім того, компанія буде вдячна абонентам, які можуть сплатити послуги зв’язку. Ці кошти потрібні «Київстару» для підтримки своєї мережі у робочому стані.

Vodafone

Vodafone надає безкоштовно своїм абонентам 1000 хвилин для дзвінків по Україні та всередині мережі та 10 ГБ мобільного трафіку для доступу в Інтернет. Бонуси отримають абоненти Vodafone, які використовують зв’язок за умов передоплати. Також оператор забезпечив безкоштовним мобільним зв’язком та інтернетом своїх абонентів, які вимушено виїхали з України до Польщі. Про це повідомляється на офіційній сторінці оператора у Facebook.

Lifecell

Lifecell також забезпечив безкоштовним мобільним інтернетом та зв’язком своїх абонентів. Український оператор безкоштовно нарахував своїм клієнтам, які виїхали з України, 1 ГБ мобільного трафіку та 10 хвилин для дзвінків на телефонні номери в Україні. Скористатися цими послугами можуть абоненти Lifecell, які знаходяться у Молдові, Румунії, Польщі, Угорщині та Словаччині протягом 30 днів. Оператор також дозволив своїм клієнтам, які перебувають в Україні, щодня безкоштовно спілкуватися в мережі Lifecell до 60 хвилин (ці хвилини для дзвінків доповнять хвилини, включені до тарифних планів).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності