Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Мобільну групу по протидії домашньому насильству створили у Мукачеві

Поліцейські екіпажу реагуватимуть на всі виклики, пов’язані з домашнім насильством, що надходять на лінію 102, та надаватимуть необхідну допомогу родинам на місці.

Як уточнюють в Управлінні національної поліції Закарпаття, поліцейські будуть документувати порушення, складати адміністративні протоколи, проводити роботу з насильниками, направляти їх на корекційну програму.

Також, при потребі, поліцейські ізолюватимуть жертву від кривдника, пропонуючи соціальний центр, де потерпілі матимуть можливість отримати тимчасовий притулок, психологічну допомогу та все необхідне для життя.

ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поліція Закарпаття закликає громадян до активної співпраці щодо протидії насильству, адже ця проблема потребує комплексного реагування. Якщо сусіди, колеги, вчителі будуть своєчасно інформувати про факти насильства, то жертві вдасться вчасно допомогти, а з часом і викорінити цю проблему.Якщо ви стали жертвою домашнього насильства або вам відома інформація про особу, відносно якої вчиняється насильство, інформуйте поліцію за номером 102, або на безкоштовну національну «Гарячу лінію» з протидії домашньому насильству за номерами: 0 800 500 335, 116-123.

Коли живеш відразу із двома жінками, а якщо би був султаном?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності