Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Мода» на ДНД

До охорони громадського порядку на вулицях міста Івано-Франківська долучаться також медики та освітяни. Про це у вівторок, на оперативній нараді у першого заступника Івано-Франківського міського голови розповів начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи Івано-Франківського міськвиконкому Богдан Маланюк.

Як повідомив чиновник, наразі все більше установ міста створюють власні громадські формування з охорони громадського порядку. Серед них – Центральна міська клінічна лікарня та міське управління освіти і науки. Створені при вказаних структурах добровільні народні дружини вже з поточного тижня розпочинають патрулювання вулиць та кварталів Івано-Франківська.

Загалом же, за інформацією начальника відділу дільничних інспекторів міліції Івано-Франківського міськвідділу УМВС в області капітана міліції Ігоря Полив’яного, щодня патрулювання в Івано-Франківську здійснюють близько 60 співробітників міліції та 70 громадських активістів, зокрема: 20 співробітників патрульно-постової служби міліції, 8 співробітників міліції за рахунок власного часу, 20 військовослужбовців Внутрішніх військ, 13 співробітників Державної служби охорони, 40 активістів «самооборони» та 30 учасників громадського формування «Штаб».

«В даний час, – підсумував результати такої роботи Богдан Маланюк, – в місті відносно спокійно».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сергій Білий

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності