Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

МОДЕРНІЗОВУЄМО, АЛЕ НЕ ЗАСТОСОВУЄМО

ВПС України продовжують модернізацію своєї техніки, зокрема, на штурмовики СУ‑25 і вертольоти встановлюють комбіновані пристрої викиду «АДРОС».

Модернізація бойової авіатехніки триває, незважаючи на те, що ЗСУ не використовують авіацію проти терористів на сході України.

Відмова від застосування українських бойових крилатих машин на Донбасі, в зоні ведення бойових дій з російсько-терористичними формуваннями противника, викликана низкою причин, включаючи наявність у бойовиків великої кількості російських ППО, переправлених Росією через підконтрольні терористам ділянки кордону для прикриття своїх військ з повітря (восени минулого року, – ЗМІ).

Для їх нейтралізації на бойові літаки СУ‑25 і СУ‑25 УБ встановлюють комбіновані пристрої викиду «АДРОС» КУВ 26-50-01, а на вертольоти – «АДРОС» КТ‑01 АВЕ, що дозволяють запобігати захопленню цілі, що захищається, від таких ракет, як «Стінгер», «Голка», Р‑60, Р‑73, «Сайдуіндер» та ін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності