Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Монополія “Нової пошти” закінчується – конкурент виходить на ринок послуг

Поштова група компаній Meest збирається захопити ринок експрес-доставок в Україні за допомогою своєї нової послуги «Швидка доставка». Згідно з умовами пропозиції, посилка буде доставлена до адресата всього за п’ять годин.

Ростислав Кисіль, президент Meest, заявляє, що такій швидкості не пропонує жодна інша кур’єрська фірма в Україні. Сенс її простий – потрібно підійти до будь-якого почтомату Meest до 11 години дня, заповнити бланк, підтвердити замовлення, після чого посилка виявиться у одержувача протягом 5 годин. Налаштування замовлення можна активувати в додатку, внести оплату, а потім підійти до почтомату з телефоном і відсканувати QR-код.

Таким чином можна відправити будь-який вантаж, якщо його вага не перевищує 10 кілограмів. За словами представників сервісу, послуга поки використовується в тестовому режимі, тому посилку можна відправити абсолютно безкоштовно – потрібно заплатити лише стандартні 29 гривень комісії. Зробити це можна тільки в межах Києва. Якщо опція сподобається користувачам, то сервіс введе її по всій Україні.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми постаралися зробити доставку інтуїтивно зрозумілою і максимально продуктивною», – говорить Кисіль. «Причина проста – наша аудиторія на 70% складається з ділових людей, які цінують свій час. Все зроблено саме для таких користувачів – їм не потрібно шукати почтомати, тому що вони розміщені практично в кожному великому супермаркеті столиці, а заповнити форму для відправки можна в своєму смартфоні за пару хвилин. При цьому посилка прибуде до адресата за лічені години. Особливо опція буде актуальна саме зараз, коли пандемія не дозволяє відвідувати поштові відділення з безліччю людей всередині».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності