Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Морська піхота ЗСУ закріпилася на лівобережній Херсонщині

У Морській піхоті Збройних сил України заявили про закріплення на трьох плацдармах на лівому березі Дніпра у Херсонській області.

Як повідомили у командуванні Морської піхоти, у результаті заздалегідь спланованої операції наші бійці провели низку успішних атак на лівому березі Дніпра. А російські окупанти за час цієї операції втратили 1 216 військових убитими та 2 217 – пораненими.

Ще ворог втратив 24 танки, 89 артилерійських систем та мінометів, 135 одиниць автомобільної техніки, 48 одиниць бойових броньованих машин (зокрема БТР та БМП), 9 РСЗВ, 14 плавзасобів та 15 одиниць спеціальної техніки.

Також було уражено 4 командні пункти, 29 складів з боєприпасами, нейтралізовано 135 FPV-дронів та п’ять безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності