Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

МОСКАЛЬ: ЛЬВІВ’ЯНИН РОСТРІЛЯВ СІМ’Ю У ЩАСТІ

Мешканець Яворова Львівської області Роман Єльнес розстріляв молоде подружжя на Луганщині, щоб заволодіти їхнім автомобілем.

Про це у Facebook написав голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Чоловік скоїв злочин ще в серпні, а тіла вбитих знайшли тільки нещодавно. Єльнес роз’їжджав на вкраденому «Фольксваген Кадді», почепивши номери з назвою «АТО».

«Він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік. А потім фактично як дезертир скоїв ще цілу купу злочинів. Так, він сьогодні затриманий, сидить у слідчому ізоляторі. Його будуть судити», – повідомив Москаль.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він зазначив, що поїде у Щастя і вибачиться перед батьками молодої пари. Також Москаль наголосив, що таких «героїв» у зоні АТО «із кожним разом стає все більше й більше, а в деяких випадках – їх цілі роти, а то й батальйони».
А у селі Луганське Донецької області 15 червня двоє українських військовослужбовців застрелили двох місцевих жительок – 77-річну жінку та її 45-річну дочку – за підозрою у сепаратизмі.

Як повідомляє прокуратура Донецької області, у вбивстві зізналися двоє військових Збройних сил 23-х та 25 років. Наразі їх затримано.

«Встановлено, що 15 червня вони проникли в будинок, де проживали загиблі, яких вони підозрювали у сепаратизмі, і застрелили жінок з автомата», – йдеться у повідомленні.

Порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності