Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Москаль очолить виборчий штаб Порошенка…

????????????????????????????????????

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль очолив виборчий штаб кандидата в президенти Петра Порошенка…

Про це сам чиновник заявив в ефірі закарпатського телеканалу «М-студіо».

«Окрім голови обласної державної адміністрації я ще депутат обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», ще очолюю групу з 15 осіб в обласній раді Блоку Петра Порошенка «Солідарність», я очолюю осередок партійної організації Блоку Петра Порошенка «Солідарність», і ще одночасно є керівником виборчого штабу, і під кінець ще VIP-агітатором», – сказав одіозний і найпопулярніший серед голів ОДА Геннадій Москаль, не уточнюючи який саме штаб він очолить: обласний чи “генеральний” (загальнодержавний) штаб, таким чином зберігаючи інтригу.

Москаль очолив осередок БПП влітку минулого року. Офіційне висунення Петра Порошенка на посаду президента має відбутися 29 січня у приміщенні київського Міжнародного виставкового центру.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності