Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

МОСКАЛЬ ПЕРЕПРОСИТЬ СУПРУН? – ЗАКАРПАТТЮ НЕ ВИСТАЧАЄ 11 МЛН ГРН НА ІНСУЛІН

У Закарпатській області на диспансерному обліку перебуває 6067 інсулінозалежних хворих із цукровим діабетом (станом на 1 березня).

Медична субвенція з Державного бюджету для лікування цих людей розрахована в сумі 21 мільйон 455,3 тисячі гривень, тоді як для 100-відсоткового забезпечення хворих інсуліном до кінця року необхідно ще 11 мільйонів 227,81 тисяч гривень.

Відповідні розрахунки були надані Міністерству охорони здоров’я України. Власних джерел видатків для покриття дефіциту коштів у місцевих бюджетах немає, тут не вистачає коштів навіть на зарплату працівникам, що надають первинну і вторинну медичну допомогу.

З огляду на це Геннадій Москаль направив листа в Міністерство охорони здоров’я з проханням збільшити обсяг медичної субвенції для області на суму 11 мільйонів 227,81 тисяч гривень, щоб забезпечити 100-відсоткову потребу хворих інсуліном до кінця 2018 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що нещодавно очільник Закарпаття привселюдно виказав вголос усе, що думає про українського в.о. міністра з Америки….

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності