Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Москаль вибачатися перед в.о. міністра не буде

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль, який публічно нецензурно висловився у бік очільниці Міністерства охорони здоров’я Уляни Супрун, не шкодує про свої слова.

“У нас почав різко поширюватися кір. Тут багато протестантів, які рахують, що щеплення робити не потрібно, і все це – від сатани. Ліків не було. Угорщина безкоштовно дала всі свої запаси – бельгійську вакцину, сертифіковану в ЄС. А в Києві сказали, що вакцину завезли нелегально. Як воно могло бути завезене контрабандою на 300 тис. євро? Вони везли дипломатичною машиною, їм виписали направлення на внутрішню митницю. Все, що потрібно, заплатили”, – розповів для ЗМІ одіозний очільник Закарпаття.

Москаль зазначив, що не знає, якою могла бути інша реакція на те, що на тлі мовних конфліктів Угорщину ще й звинуватили в контрабанді, нерозмитнені та неякісних вакцинах.

“Ні, я не шкодую, що таке сказав. Мені багато людей, починаючи з прем’єр-міністра, говорили вибачитись. За що? За те, що вони нічого не зробили, а Угорщина подала нам руку допомоги?”– підсумував Геннадій Москаль.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 22 лютого під час сесії Закарпатської облради Геннадій Москаль обурився заявою в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином. Коментуючи заяву Супрун голова Закарпатської ОДА емоційно вилаявся в її сторону та обізвав “ї@нутою”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності