Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

московія тільки тепер відчула проблеми із експортуванням нафти і наслідки…

російська влада вперше публічно визнала, що запроваджені санкції та «стеля цін» почали створювати проблеми для експорту російської нафти.

Про це заявив віцепрем’єр та колишній міністр, енергетики рф Олександр Новак в інтерв’ю пропагандистському агентству ТАРС, повідомляє Ліга.

Він зазначив, що у росії виникли проблеми зі страхуванням суден, які використовуються для експорту нафти.

За його словами, проблеми через санкції пов’язані з неможливістю у повному обсязі компенсувати втрату страхових послуг. Також він визнав, що росія не здатна запустити свій механізм страхування російських танкерів, який мав би замінити західну страховку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, Новак ухилився від відповіді на запитання про частку російських компаній на ринку страхування експорту нафти морем.

Коментуючи можливі обмеження щодо російських нафтопродуктів, які західні країни мають намір запровадити з лютого, російський чиновник зазначив, що «рф у такому разі може у відповідь наростити експорт нафти».

Нагадаємо, на десятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну, країна-агресор готова відновити постачання газу в Європу. Йдеться про постачання палива газопроводом Ямал-Європа.

Захід затягує нафтовий зашморг на шиї російської економіки. Цього разу удар припав по найчутливішій точці путінського режиму – імпорту нафти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також повідомлялося, що російський рубль на тлі дії західних санкцій проти експорту енергоносіїв обвалився до мінімуму з початку травня.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності