Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

московити для нових ракетних ударів тепер більше використовують авіацію, ніж морські ракетоносії

Під час ракетних обстрілів України московитські війська планують більше використовувати авіацію, ніж морські ракетоносії.

Про це в етері загальнонаціонального телемарафону повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

“Їх атаки минулої доби протирадіолокаційними ракетами Х-31 по Херсонщині говорять про те, що вони планують і далі застосовувати авіацію і дуже бояться нашої протиповітряної оборони. Більше ставка наразі на авіацію, ніж на морські ракетоносії. Зокрема, на Херсонщині, в районі Берислава, ворог активізував використання авіації і керованих авіаційних бомб. Двічі за минулу добу такі атаки були здійснені, до речі, є результати роботи нашої ППО – ми їх можемо збивати”, – повідомляє Наталія Гуменюк.

Раніше ми писали, що ракетний потенціал росії майже вичерпано. Ймовірно, масовані атаки по 50-80 ракет залишилися в минулому.

Також нагадаємо, що московитські окупанти дещо переорієнтують напрямки своїх ударів. Енергетика залишиться мішенню, але основною ціллю можуть стати військові об’єкти, концентрація наших військ і логістика.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності