Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

московити міняють тактику, – масовані ракетні удари відійшли у минуле…

Ракетний потенціал московії майже вичерпано. Ймовірно, масовані атаки по 50-80 ракет залишилися в минулому.

Про це повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

«Глобально тактика ворога знаходиться в пошуковому стані. Тобто вони підбирають, що з того, що вже було застосовано, може спрацювати. Тому що масовані ракетні атаки вже відходять в минуле. У них немає такого потенціалу, щоб запустити відразу 50-80 ракет. Це вже дуже безглуздий крок. Але виключати його повністю не можна», – пояснила вона.

московія, можливо, буде використовувати точкові атаки, ракетні або ж «шахедні», оскільки знову отримала з Ірану дрони-камікадзе.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ймовірно, в пріоритеті залишаться об’єкти енергетичної інфраструктури, тому що це не тільки тепло. Електрика дуже велике значення має для розвитку економіки та в побуті українців», – додала Гуменюк.

Нагадаємо, війська московитів вночі 22 березня завдали масованого авіаційного удару з використанням БПЛА «Шахед-136». За попередніми даними, ворог запустив 21 дрон, 16 з яких було знищено українськими силами ППО.

У ОК Південь прокоментували нічну атаку росіян дронами-камікадзе по мирних містах України. Пояснили, що ракет морського базування використано не було, росіяни їх заощаджують.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності