Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

московити продовжують вивозити українське зерно

“За лаштунками” вже не раз повідомляла, посилаючись на компетентні джерела, що крадене в Україні зерно росія не може самостійно продавати закордон, бо для цього їй необхідні посередники, і безліч фактів доводять, що це вона робить з допомогою дволикої Туреччини та… Лондонської біржі. Тому російські окупанти продовжують вивозити українське зерно з окупованого Маріупольського району. Зафіксовано нетиповий зерновоз, який рухався в бік окупованого Новоазовська.

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

Опублікували відповідне відео, як окупанти вивозять зерно. Зазначили, що це звичайна схема мародерів.

«Мародерство міжнародного рівня. Саме цим займаються росіяни на окупованих територіях. Наприклад, вивозять українське зерно з Маріупольського району. Такий нетиповий зерновоз зафіксували у Маріуполі біля кіровського ринку. Їхав він у бік Новоазовська. Це звичайний транзит та звичайна схема мародерів», – зазначили в міськраді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Запорізької області крадуть зерно у фермерів.

До гуманітарної програми Grain from Ukraine вже долучилися 43 країни. Про це сказала посол Міністерства закордонних справ України з особливих доручень, координаторка Ради експортерів та інвесторів Ольга Трофімцева.

Україна та Польща домовилися про нові правила транзиту українського зерна польською територією, які спрощують експорт аграрної продукції та мінімізують вплив дешевшого зерна на внутрішній ринок країни.

Крім того, Україна розпочала переговори з партнерами щодо продовження Чорноморської зернової ініціативи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності