Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Московити вже крадуть навіть надмогильні пам’ятники

Військові московити продовжують викрадати жителів Луганської області, яких підозрюють у допомозі Збройним силам України – їх забирають і вивозять у невідомому напрямку.

Про це пише Луганська ОВА у Telegram.

«Не припиняються випадки насильницького викрадення цивільного населення кацапськими загарбниками.

Зокрема, у Старобільську вони проводять обшуки місць проживання громадян, яких підозрюють у підтримці України, та вивозять людей у невідомому напрямку – без повернення».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також загарбники розкрадають українське майно. Зокрема, у Чмирівці в дитячому садочку москалі демонтували і вивезли по частинах в невідомому напрямку котельню.

«Однак, де цинізм зашкалює, так це на Попаснянщині. Там окупанти знімають кам’яні пам’ятники з могил на кладовищах, везуть їх в Кадіївку, де перешліфовують надписи.

На крадені з цвинтарів плити наносять прізвища та ім’я вбитих загарбників. Бо це більш ніж в три рази дешевше, ніж замовляти новий пам’ятник», – повідомили в ОВА.

 ***
кацапські терористи позбавляють наших дітей-сиріт громадянства України, навіть не надаючи їм можливості самостійно написати заяву про відмову від громадянства рідної країни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, московські окупанти почали будувати на Луганщині модульні пункти швидкої допомоги через велику кількість поранених, яким вже не вистачає місця у лікарнях.

На окупованій Луганщині окупанти почали терміново ставити на військовий облік підлітків 2006 року народження. Нещодавно там почали працювати комісії з початкової постановки громадян на військовий облік.

Нагадаємо, що новий закон Держдуми росії про механізм позбавлення українського громадянства грубо порушує законодавство України та норми міжнародного права, тому він не може бути легітимним.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності