Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

МОСКВА ГЕРОЇЗУЄ ЯЦЕНЮКА…

Сенсаційною маячнею минулого тижня стала заява глави Слідчого комітету РФ Бастрикіна про участь Ярсеня Яценюка у війні в Чечні, щодо якої Дмитро Пєсков сказав, що для цього обвинувачення Росія має реальні підстави:

«Поки справа в тому, що Слідчий комітет працює, і подібні заяви не бувають голослівними. Але до того, як Слідчий комітет завершив роботу і представив оформлені відповідним чином рішення, напевно, передчасно давати якісь коментарі», – ​заявив прес-секретар Путіна.

На що прес-секретар Яценюка порадила Росії провести психіатричну експертизу Бастрикіна.

Згідно біографії Яценюка узазначений росіянами час, 1991–1996 рр. він навчався у Чернівецькому національному університет імені Ю. Федьковича на юрфаці та паралельно у 1992–1997 рр. був президентом юридичної фірми «ЮРЕК-ЛТД» у Чернівцях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дехто переконаний, що створивши привід для нових анекдотів про Яценюка, Москва тим самим відволікає від нього увагу українців, які мають чималі претензії до свого прем’єра, та затягує його відставку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності