Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Москву ще не затопило, але вже підтоплює…

У Москві вчора ввечері, 20 квітня, розпочався дощ, який може стати рекордним. До 21:00 випало близько 30 мм опадів, а далі…

Про це розповіла синоптик Тетяна Позднякова, передає «КП».

Основна маса опадів, за прогнозом синоптика, випаде в ніч на середу і вранці, приблизно з 3 годин до 9-10 ранку. Ближче до ранку випав мокрий сніг. Вдень 21 квітня знову очікують дощ.

Відзначається, що за ніч і ранок випаде ще 28-34 мм опадів, а потім ще днем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Всього за добу випаде до 50% всієї квітневої місячної норми.

«Поки максимум по опадам для 21 квітня 16,9 мм за добу, стільки випало в 1986 році, 35 років тому. У середу цей рекорд може бути побитий! І тоді 21 квітня 2021 року стане самим мокрим за все 140 років, що в столиці ведуться спостереження за погодою“, – розповіла синоптик.

Нагадаємо, в лютому 2021 року в Німеччині через тривалі дощі і танення снігу річка Рейн вийшла з берегів і викликала масштабні повені в містах – найбільші за останні десятиліття.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності