Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Москвичі на Водохреща купатимуться в ополонці з фекаліями, – російські ЗМІ (фото)

Купання у хрещенській ополонці може обернутися неприємним сюрпризом для жителів московського району Мітіно. Одне з офіційних місць для водохресних купань у ставку на Водохреща, як з’ясувалося, не зовсім підходить для православного обряду. На поверхню ополонки спливли фекалії, повідомляють російські ЗМІ51cc2736-59ba-46cb-9636-05101f11e49b

Нечистоти виявив муніципальний депутат району Юрій Аношкін, який інспектував ополонку. Народний обранець написав звернення до уповноважених органів, в тому числі і Росспоживнагляд, щоб ополонку закрити. Це допоможе убезпечити жителів району від занурення в небезпечний водойму. За інформацією джерел News.ru, проблема полягає в тому, що кілька будинків з розташованого поруч селища Рождествено скидають каналізаційні води в ставок.

Чи буде закрита для москвичів дискредитована ополонка, поки не відомо. З даного питання редакцією був направлений інформаційний запит в управу району Мітіно…9cb2de2a-e1e4-4fd2-8ebb-a9ab5da2088f

Ополонку в ставку біля селища Рождествено в московському районі Мітіно не закриватимуть, і кожний охочий зможе в неї зануритися в Водохреща, повідомили News.ru в управі району. За інформацією місцевого органу виконавчої влади, ніяких підстав для закриття купелі немає. Раніше Росспоживнагляд вже брав проби з водойми і перевірив їх, купання в ополонці було визнано безпечним, пояснили в управі Мітіно.

А, як кажуть в Україні: ” Яка держава, такий і теракт”.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності