Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Моторошне новорічне вбивство сім’ї у Вінниці. Нова версія

В переддень Нового року у  Вінниці сталося жахливе вбивство. Вбили двох жінок, 7-річного хлопчика та 3-річну дівчинку.

Інцидент стався в мікрорайоні «Академічний» ввечері 31 грудня.

Першим про це у фейсбук написав вінничанин Андрій Гайдай : “Дуже багато поліції, є керівництво. За попередньою інформацією вбиті дві жінки та дитина. Інша дитина в лікарні, стан невідомий. Це була сім’я. Кажуть, від побаченого знепритомнів працівник поліції. Тихий жах“.

Поліцію про інцидент повідомили медики, яких викликав член родини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина.  Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох людей. Також в квартирі знаходилась 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яка згодом померла у реанімації.

Слідство  відпрацьовує різні версії. Тривають слідчі дії.

Загинули: Надія Малець, її діти (Денис і Світлана), їх бабуся по батькові – Валентина Малець.

Підозрюваний колишній чоловік Надії — Анатолій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Журналісти з’ясували, що Надія була знайома з Анатолієм з 19 років. У шлюбі вони не жили вже кілька років. Знайомі родини кажуть, що розлучення було офіційно оформлено близько року тому, а разом вони не жили – близько трьох. У Анатолія була коханка й дитина від неї.

Незважаючи на це, Надія з дітьми продовжувала жити разом з матір’ю Анатолія. Позиція матері Анатолія  була непохитна – вона дуже любила Надію, Дениса і Світлану, а коханку не сприймала. Останнім часом Анатолій жив разом з ними, оскільки його мати була дуже хворою – у Валентини була онкологія 4-ї стадії.

Знайомі родини кажуть, що Анатолій і Надія напередодні трагедії були разом на корпоративі ОСББ. Всі, хто їх бачив разом, і подумати не могли, що все обернеться масовим вбивством.

Журналістам також вдалося з’ясувати, що свою дворівневу 4-кімнатну квартиру Надія та Анатолій купили близько 5 років тому. Але “молодіжний кредит”, який спеціально брали, уже виплатили. Анатолій працює в IT, проблем з грошима в сім’ї не було.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Стосовно коханки, то знайомі припускають, що вона могла з’явитися в 2015 році. Саме в цей рік Анатолій різко змінився – повний чоловік зайнявся спортом, дуже схуд, захопився здоровим харчуванням.

У матеріалі видання також йдеться, що Ліна (коханка) могла погрожувати Надії. Поки ніхто з родичів не може зрозуміти мотив вбивства, конфліктів через квартиру у Надії і Анатолія не було.

Правоохоронці кажуть, що Анатолій після вбивства ще гуляв по місту, переодягався. Молоток – знаряддя вбивства він загорнув у нижню білизну і викинув. Після цього зателефонував у “швидку”, і повідомив, що знайшов трупи в квартирі. Найжахливіше, що маленька дівчинка весь цей час ще була жива, можливо, її можна було врятувати, якби душегуб не залишив її серед трупів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності