Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

МОЗ України співпрацюватиме з Ізраїлем по COVID-19, – Степанов

Досягти перемоги над пандемією коронавірусу якнайшвидше можливо лише зусиллями всієї міжнародної спільноти. Про це заявив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов під час виступу на українсько-ізраїльському інноваційному саміті 2020.
“Спільними зусиллями та у спільній комунікації ми в змозі достатньо швидко побороти епідемію. Пандемія, окрім того, що є великим викликом для світу, є також і стимулом для пошуку спільних рішень та інновацій. Це стає можливим, зокрема завдяки цьому форуму”, – зазначив очільник МОЗ.
Крім цього, він подякував ізраїльським фахівцям, які постійно знаходяться у тісному контакті з українськими медиками у питаннях щодо вирішення проблем, викликаних поширенням коронавірусної хвороби.
Зараз в Україні, як і в багатьох інших країнах світу, спостерігається друга хвиля пандемії. Проте наша система охорони здоров’я наразі значно більше готова до викликів хвороби, ніж це було на початку епідемії. Це стало можливо, зокрема, й завдяки міжнародній солідарності між лікарями наших країн. Ми знаходимось в постійному контакті з ізраїльськими спеціалістами задля обміну досвідом”, – підсумував Максим Степанов.
Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров‘я зазначив, що за підтримки Президента розпочато процес відновлення інституту вакцин в Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності