Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

МОЗ знає скільки триватиме пандемія COVID-19, – звідки?..

У МОЗ розповіли, скільки триватиме пандемія коронавірусу. Головний санітарний лікар України Ігор Кузін прогнозує, що пандемія COVID-19 триватиме ще 2-5 років.

Про це Ігор Кузін розповів журналістам.

Цього року пандемія точно не закінчиться, вважає головний санлікар України. Вірус швидко мутує, і кожен місяць світ може стикатися з новими штамами.

«Це буде тривати принаймні ще кілька років. Від двох до п’яти. Поки не з’явиться якась загальна світова стратегія профілактики у вигляді якогось універсального щеплення, або лікування», – розповів Ігор Кузін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

В Україні різко збільшилася кількість хворих на COVID-19.

За минулу добу зареєстрували +2032 нові випадки коронавіруса.

Згідно з розрахунками, Україна може наблизитися до червоної зони епідеміологічної небезпеки вже в листопаді, тоді влада буде змушена вводити локдаун.

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейесус закликав світову спільноту готуватися до нової пандемії цієї осені.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності