Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Можливість нападу Греції на Туреччину, – провокація турецьких ЗМІ?

Туреччина розпочинає військову спецоперацію в Сирії буцімто для збільшення на 30 км ширини зони безпеки. Водночас в турецьких медіа активно обговорюється можливість нападу Греції на Туреччину, повідомляє грецький портал Capital.

«Публікуються коментарі та аналізи, які нібито доводять, що Греція планує напад на Туреччину. Цього разу в центрі уваги опинився Стамбул і те, наскільки він незахищений», – повідомляє видання.

Зазначимо, що говорити про військову агресію з боку багаторазово меншої площею Греції проти Туреччини, чий військовий флот і збройні сили в цілому є одними з найбільших та найпотужніших на всьому Євразійському континенті, це як казати, що Україна могла першою напасти на Росію…

Водночас, західні ЗМІ вже давно пишуть про імперські замашки Ердогана і його намір повернути під турецький контроль увесь острів Кіпр також.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган та прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс під час своєї зустрічі 13 березня погодилися, що країнам варто налагодити відносини на тлі війни, яку Росія веде проти України.

Водночас нещодавно президент Зеленський дорікнув Туреччині і Греції за їх подвійні стандарти.

Зеленський наголосив, що Україна має підтримку Туреччини і Греції, водночас у нас є питання до обох країн.

“Скажу вам чесно, що у нас є питання і до Туреччини, і до Греції. Це життя і кожна держава має свої інтереси… російський туризм довгі роки привозив до Греції багато грошей. Ми вважаємо, що вони заробляють на крові, а потім ці гроші везуть (витрачати, — ред.). Така сама ситуація і в Туреччині”, — сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Російсько-українська війна, китайські зазіхання на Тайвань, який американці готові боронити зі зброєю, Іранські – на Ірак, Турецькі на Сирію і увесь Кіпр чи навіть Грецію – здається, що людство вперто не помічає, що ІІІ-світова вже давно почалася і зараз тільки набирає своїх обертів…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності