Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мурал, що викликав суперечку, чи умів В’ячеслав Чорновіл посміхатися?

Молодіжна рада Коломийської ОТГ спільно з ГО «Над системою» та «Фонд пам’яті Андрія Федчука» реалізувала довгоочікуваний проєкт.

Відкрили мурал присвячений В’ячеславу Чорноволу.

Впевнені, що малюнок прикрашатиме початок коломийської стометрівки і нагадуватиме містянам про відомого дисидента і борця за українську незалежність.
Висловлюємо подяку кожному, хто долучився до створення муралу! Разом робимо Коломию кращою“, – повідомляють на сторінці Молодіжної ради.

Проте, даний мурал, вірніше, сам спосіб зображення політика на муралі, викликав жваві дискусії у соцмережах: одні, консерватори, вимагають звичного традиційного зображення Чорновола, інші – висловлюють задоволення таким незвичним поданням постаті націоналіста, відомого за життя своєю серйозністю. Дехто ж каже, що саме так В’ячеслав Чорновіл виглядав би, якщо б мав змогу побачити сьогоднішнє політичне сьогодення в Україні, інші – переконані, що в такому разі на його обличчі повинно було бути зображене обурення та сльози.

В цілому ж, скільки є людей, стільки є і думок, а В’ячеслав Чорновіл на муралі “дихає” якимось позитивом та надією про зміни на краще…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності