Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

МВС хоче штрафувати порушників комендантської години, – і “VIP-ів” теж?

МВС розробило законопроект про штрафи для закладів, які будуть працювати у комендантську годину.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону, коментуючи викриту журналістами роботу ресторану Boho у комендантську годину.

«Що стосується журналістського розслідування, то ми зреагували на ці факти… Ми разом з депутатами підготували проєкт закону, завтра він буде відправлений відповідно у правоохоронний комітет. Цим проєктом закону вносяться зміни до адміністративного кодексу нашої держави щодо відповідальності власників суб’єктів господарювання та фізичних осіб-підприємців за роботу таких закладів», – розповів міністр.

Клименко пояснив, що йдеться про штрафи від 34 000 гривень до 170 000 гривень, якщо порушення встановлені вперше. Якщо порушення встановили наступні рази протягом одного року, то штраф буде від 340 000 гривень до 680 000 гривень. Верховна рада, за словами Клименка, розгляне ці пропозиції найближчим часом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр також повідомив, що проводиться службова перевірка щодо поліцейських, які ігнорували роботу закладу Boho під час комендантської години. Перевірка може тривати від кількох днів до одного місяця.

Раніше глава МВС пояснив, чому не скасовують комендантську годину у тилових областях.

Тим часом, у Києві судили поліцейського, який таксував у комендантську годину. Але суд закрив справу через закінчення строків, відведених для притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, у Києві з 25 вересня ввели перепустки нового формату на автомобілі для пересування містом під час комендантської години, яка триває у столиці з 00:00 до 05:00.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності