Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

М’яса, пива – і маєш фестиваль у “файному місті” Тернополі

Фестиваль пива та м’яса “Фон Вакано Крафт Фест” стартував у “файному місті” Тернополі, тривати він буде 12-го та 13-го травня. За словами голови Туристично-інформаційного центру у місті Тернопіль Тараса Ковальчука, на фестиваль з’їхалися пивовари з різних областей України, передає тернопільська ІА Доба.

— До Тернополя з’їхалися пивовари з Львова, Києва, Закарпаття, Сум та Одеси. На фестивалі розташовано 16-ть торгових точок, де торгують пивом, вином, м’ясом та їжею. Фестиваль розділений на три зони: перша та найголовніша — це зона крафту, друга — це зона де їдять та дитяча зона, а третя — це лаунж зона з кальянами та дискотеками, — повідомив ДОБІ голова Туристично-інформаційного центру у місті Тернопіль Тарас Ковальчук.

За словами Тараса Ковальчука, у суботу та неділю вхід на фестиваль буде коштувати 30 гривень.

Також, щоб не пити пиво з пластикового келиха можна взяти в оренду скляний, вартістю десять гривень + застава вартість келиху.

Фірмовий Келих Фон Вакано коштує 60 гривень, як стверджують організатори, пиво з нього набагато смачніше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, фестиваль проходить у парку “Топільче” на “Козацькому острові”. Тривати він буде 12 та 13 травня.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності