Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Митнику, який під “кайфом” наїхав на поліцейського у Львові, таки оголосили про підозру…

Слідчі ТУ ДБР у м. Львові 5 січня 2021 року повідомили про підозру заступнику начальника одного з відділів Львівської митниці ДФС в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 ККУ).

Встановлено, що 02 вересня 2020 року посадовець, рухаючись за кермом автомобілю марки «RANGE ROVER» по вул. Дорошенка у м. Львові, проігнорував законні вимоги поліцейських про зупинку.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Митник під наркотичним “кайфом” збив велопатрульного у Львові

Під час чергової спроби працівників поліції, які рухалися на велосипедах, заблокувати та зупинити автомобіль, працівник ДФС, задля уникнення відповідальності за скоєння адмінправопорушення, умисно різко вивернув кермо праворуч та розпочав рух, чим поШкодив велосипед і здійснив наїзд на ногу правоохоронця.
Внаслідок цього йому спричинено легкі тілесні ушкодження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності